my way

Contactgegevens

Francine Meulenbroeks
Beukenlaan 52
5541 VM REUSEL
Tel. (06) 51 05 57 27
www.francine-myway.com

Fotogalerij

Over ons

Deze vorm van Therapie is gericht op het zelf genezend vermogen van de mens, waarbij het doorgeven van energie een onderdeel is. Het is een oeroude behandelwijze en komt in veel verschillende culturen voor. Ik werk met universele levensenergie en bevordert daardoor het zelf genezend vermogen van de cliënten. Ik werk vanuit het holistische visie, lichaam, geest en emotie horen bij elkaar en worden ook tegelijk behandeld. Deze therapie kan ook naast andere reguliere, of alternatieve behandelingen gegeven worden. Cliënten ervaren na behandeling duidelijk verbeteringen. Als u aanvullend verzekerd bent wordt deze behandelingen gedeeltelijk of in het geheel vergoed. 

Ben je gevaccineerd of ongevaccineerd, je bent altijd welkom. Ik ben van mening dat je elkaar meer in verbinding vindt dan in dualiteit.  Ben je ziek of verkouden dan bel je en dan verzetten we de afspraak. Wil je meer zekerheid maak dan een afspraak bij testen voor toegang dit is nu nog steeds gratis en dan weet je binnen een paar uur of je een corona infectie hebt of niet. 

Numerologie 
Nummers, nummers,  nummers, overal zie je ze........... Weet je ook de betekenis ervan?  Wat willen al deze nummers zeggen? Wil je dat graag weten dan ben je bij mij aan het goede adres.  Numerologie is een vorm dat zich bezig houdt de kennis van getallen, zodat je komt te weten wat je mag laten, of juist mag doen om op het juiste spoor te komen, en te blijven, en het spoor niet meer bijster raakt.  En dan mag  je weleens mensen op hun nummer zetten.

 Nieuwsgierig geworden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bekijk mijn Website eens.  Daar staat alles veel uitgebreider op.


Wil je graag eens praten met een overleden persoon die dicht bij je stond, dit is ook mogelijk. Misschien heb je wel vragen aan die persoon?  Neem wel een foto mee , dat praat wat makkelijker. Misschien een overleden huisdier, of een ziek huisdier, waar je meer over wilt weten. Schaam je niet, dit kan ook.   Maak gerust een afspraak 


Mijn website  : www.francine-myway.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt alles eens rustig nalezen, en de foto's bekijken ga dan naar mijn website www.francine-myway.com